Fiúk! Csók közben zavar titeket, ha a lányon szemüveg van? :\
Ha lehet, 20 (év) alattiak írjanak.
13/L
Köszi.
Szerintem nem zavarja a fiúkat!
A barátom is és én is szemüvegesek vagyunk..bár ő azt mondja,hogy jól áll a szemüveg,de én nagyon nem szeretem..
Hát, én azt nem mondhatni, hogy nem szeretem, mert már 9 éves korom óta szemüveges vagyok és szinte már úgy megszoktam, hogy szemüveg nélkül lennék furcsa. (Folyamatosan kell hordanom, messzire nem látok..xD)
Köszi a választ:)
Nálunk a barátomnak van szemüvege de még egyszer sem zavart minket csókolózás közben :)
15/L
Engem baromira zavarna fizikailag, másrészt azt jelezné felém, hogy nem egyenes ember, gerinctelen, még arra se méltat, hogy a valódi arcát mutassa felém, és a szemébe belenézhessek, a lelke tükrébe a csók előtt!
11:57 nem elég hogy te egy nagy ribanc vagy, de még ingyen is csinálod
12:28
Mondhatom, te egy elég szívtelen ember vagy! Ha tudom, hogy így bántod az embereket, fel se teszem a kérdést ! Miért lenne ribanc? Mert szép (nem úgy mint te) és volt szerencséje? Na takarodj..
A Többi válaszolónak köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!