Maszturbálás közben szembe lőttem magam spermával. A többiek mindig kérdezik, hogy mi történt a szememmel de nem tudok nekik erre mit mondani, lehet, hogy nem kéne többé önkielégítést végeznem?
Figyelt kérdés
Főleg férfiak válaszát várom de csajok ti is írhattok, milyen borogatást rakjak rá mert már nagyon fáj és megdagadt a szemem.
Ötletek, ti milyen módszereket használtok ha ez megtörténik?
Előre is köszi?
2015. ápr. 23. 21:56
21/22 anonim válasza:
A sperma nem veszélyes a szemre.
De ha nem akarod, hogy belemenjen, akkor tartsd úgy a fegyvert, hogy elsüléskor ne a szemedet célozza.
22/22 anonim válasza:
hát máskor próbáld meg kikerülni, vagynem tudom. nekem egyszer belement a szemembe, alaposan kiöblítettem folyó vízzel így csak kb 30 percig néztem úgy ki, mintha kemény drogos lettem volna xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!