Maszturbálás közben szembe lőttem magam spermával. A többiek mindig kérdezik, hogy mi történt a szememmel de nem tudok nekik erre mit mondani, lehet, hogy nem kéne többé önkielégítést végeznem?
Figyelt kérdés
Főleg férfiak válaszát várom de csajok ti is írhattok, milyen borogatást rakjak rá mert már nagyon fáj és megdagadt a szemem.
Ötletek, ti milyen módszereket használtok ha ez megtörténik?
Előre is köszi?
2015. ápr. 23. 21:56
11/22 anonim válasza:
XD nézte a fene, hogy mikor írta ki a kérdést xD
12/22 anonim válasza:
Jah ez furcsa hogy ennyi idő után is még baja van a szemednek. Vagy a másik felére vagy kíváncsi a kérdésnek? Szerintem azért másfél év után csak csináltad magadnak. Most ezért gondolom nem élsz apáca életet 😂
13/22 A kérdező kommentje:
Csak azt szeretném kideríteni, hogy újra kezdhetem-e az önkielégítést vagy nem. Hiszen megint előfordulhat.
2018. jan. 28. 10:07
14/22 anonim válasza:
Persze, csak arra ügyelj, hogy inkább az orrodba menjen.
15/22 anonim válasza:
Miért ne kezdhetnéd? Most 2 évig nem csináltad?
16/22 A kérdező kommentje:
Igen, két évig szüneteltettem. De tényleg nem akarok semmi bajt csak azért kérdeztem.
2018. jan. 28. 13:58
17/22 anonim válasza:
Te kajak buta vagy hogy ezért szüneteltél 2 évig 😂
18/22 A kérdező kommentje:
Igen, ha az egészségemről van szó akkor nem kockáztatok.
2018. jan. 28. 18:33
20/22 szamo77db válasza:
Nyugodtan maszturbálj, de hunyd be a szemed, amikor érzed, hogy közeledik a csúcs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!