Látászavar? A többi lent.
Figyelt kérdés
Mivel az egészség és az ember szeme világa a legfontosabb az életben ezért aggódom a jobb szemem világa, egészsége miatt! 10 nappal ezelőtt szemorvosnál voltam kivizsgáláson, megállapította, hogy rövidlátó vagyok, nem sújos -0.50 dioptria. A szemfenék tökéletes, semmi baja. Tegnap este egy fényképezés közben a vaku fényébe belenéztem, mint mindig ha az ember fénybe néz látja pislogáskor egy ideig a felvillanó pontot, pislogtam láttam is a fényt s a jobb szememnél pislogáskor a fény megjelenésekor elfekededett az a pont, pislogtam újra úgyszintén először világos fény ami elfeketedett egy pontban a látomezőm közepén miközben lefelé mozgott, minden pislantás után! Egy bizonyos idő után elmúlt! Miért/mitől lehet ez?2015. ápr. 8. 10:30
1/2 anonim 

válasza:

Semmi bajod. Hogy miért van, azt meg valaki úgyis hosszasan idemásolja wikiről/googleből, de gondod nem lesz.
2/2 anonim 

válasza:

A -0,5 dioptria már olyannyira zavarhatja a látást, hogy az ember a "súlyos" szót helytelenül írja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!