A szemem gelesztáit színezett kontaktlencsével is látni fogom?
Figyelt kérdés
ilyeneket látok:
főleg napos időben zavarnak,mint állat.
de már olyan régóta 'velem vannak',hogy el is neveztem őket.lehet,hogy hiányoznának.
2015. febr. 10. 21:28
2/3 anonim válasza:
Igen, lencsével is látod. Akkor nem látod ha nem figyelsz rájuk. Legalábbis nálam így van. A színezett lencse mondjuk ritka rossz, tök homályosan láttam vele néha, meg mindig elcsúszott és kancsalnak tűntem. :/
3/3 anonim válasza:
Kevésbé fogod őket látni, mivel tágabb pupilláknál kevésbé láthatóak. Ezért se látjuk őket ha éppen szemészeten pupillatágításban vizsgálják a szemünket. Én napszemüvegben egyáltalán nem látom őket, anélkül meg néha majd megbolondulok.
Viszont arra figyelni kell, hogy az állandóan tágan tartott pupilla meg éjszaka okoz zavarokat. Autóvezetésnél zavaróvá válhatnak a fények.
Tehát mértékkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!