S. O. S! Mi történik azzal a kontaktlencsével, ami a szembem marad, és nem veszik ki?
Figyelt kérdés
Egyéb egészségügyi okok miatt nem tudtam kivenni a lencsét,amiben aludtam,másnap meg nem jutott eszembe.Elteltek napok,betettem újat,azóta minidg olyan fura,nem olyan érzés a hordása,amilyen lenni szokott!Hova lett az akkori kontaktlencse?2 hónap után lehet csinálni vele valamit?Észrevettem,hogy a jobb szememmel homályosan làtok,meg foltok is vannak a látótérben!Ez lehet valami szövődmény?Akkor a másikkal hogyhogy nincs ilyen gond?Légyszi,ha van tapasztalatotok,akkor osszátok meg!2014. okt. 14. 10:19
1/2 A kérdező kommentje:
*Egyéb ègészségügyi okok miatt nem tudtam kivenni a lencsét,abban is aludtam (pedig csak napi lencse),másnap meg nem jutott eszembe.Csak napokkal később,hogy hol van.
2014. okt. 14. 10:21
2/2 anonim válasza:
de ki vetted az akkori lencsét amiben aludtál? de meg sertheti a szemed es ilyen hegek lesznek rajta amit orvosi vizsgalaton lehet csak latni nagyitasban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!