Help, kerem segitsenek. Leterhelt szemek?
Figyelt kérdés
Tegnap kerekparozas kozben nagyon elkezdett szurni a szemem, aztan konnyezett is, ez par perc volt csak. Ma meg mar homalyosan lattam. Elromolhatott a szemem 1 nap alatt? Napi 4-5orat vagyok gep elott de eddig nemvolt emmi bajom. Egyszeruen ma mar nemtudtam olvasni annyira homalyosan lattam, most mar azert jobb.2014. szept. 19. 13:17
1/3 anonim 

válasza:

Ha viszket is, akkor inkább kötőhártya gyulladásra gondolnék.
2/3 anonim 

válasza:

Menj szemészetre, ha összekapod magad, talán még fogad ma az ügyelet, és a jövő hétre már rendbe is jöhet a szemed. Jobbulást!
3/3 anonim 

válasza:

Talán belement valami, de az is lehet, hogy kötőhártyagyulladás,az is szúró érzéssel és homályos látással jár, menj el délután a szemészetre, kapsz szemcseppet és 2-3 nap alatt rendbejön a szemed. Ne várj vele, mert ha holnap reggelre még rosszabb lesz (ami valószínű), akkor ülhetsz órákat az ügyeleten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!