Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Milyen következmény van, ha...

Milyen következmény van, ha régóta szedett antidepresszáns szedését drasztikusan abbahagyom, csak tapasztalt, érintett emberek segítsenek?

Figyelt kérdés

6 éve szedem, reggel timulotont, este rivotrilt, és

sanvalt.TUDOM, nem lehetne csak fokozatosan elhagyni az első kettőt. Nem akarok tovább a gyógyszerezést, úgyis az agyam dönti el, hogy érzem magam. a gyógyszerek nem segítettek, csak szedtem, szedem, de viszi a pénzt, a gondokat nem oldja meg. Ugyan, mi történne, ha lemondok róla, mint a dohányzásról? Abba sem halnak bele.

2014. máj. 24. 13:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg elvonási tüneteid lesznek, erős szorongás, akár pánikroham formájában.
2014. máj. 25. 19:59
 2/4 anonim ***** válasza:
A psuichiátriai gyógyszer szedésének elhagyása nem hasonlítható az alkohol, vagy cigretta elhagyásához. Ráadásul az áruk is messze elmarad az előbbiek árától. Az biztos, hogy az állapotodban drasztikus romlást fogsz tapasztalni, bár lehet, hogy nem fogsz belehalni. Sok sikert.
2014. jún. 8. 13:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Én elhagytam drasztikusan a több éve szedett gyógyszereket. Csúnyán megkattantam és majd megőrültem az elvonástól ami nem 2 napig tartott. Utána újra próbálkoztam, a lassú elhagyással. A rivotrilt 20 éve szedem. Egyszerűen annyira hozzászoktam,hogy letehetetlen. Pedig nem vagyok akaratgyenge, de ezek durva cuccok. Számolj vele, hogy ha drasztikusan hagyod el, abból nagy baj lehet.
2014. júl. 11. 14:56
 4/4 anonim válasza:
Bár elég régen tetted fel a kérdést, de ha még aktuális, irj egy üzit, és leirom, hogy hagyhatod el. Ezzel a módszerrel 90% az esélyed, hogy gyógyszer nélkül élj.
2019. márc. 14. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!