A "rossz" szemtől szédülhet valaki és fájhat a feje?
Már több, mint 1 hónapja erősen szédülök, fáj a fejem és voltam már minden vizsgálaton, de nem találtak semmit. Most már feladtam, de arra kezdek gyanakodni, hogy talán a szemem miatt van. Látni látok rendesen, csak mikor olvasok vagy koncentrálok valamire, fáj és most egy pár napja egyre jobban fáj és nyilal bele a fájdalom.Most például már annyira fáj, hogy alig tudom kinyitni. Ettől lehetek ilyen rosszul? Nagyon fáj, de tényleg. Nem volt még sosem szemproblémám, azért is vagyok ilyen tájékozatlan. A szemorvos felírhat szemfájdalomra egy szemüveget? Vagy azt csak akkor ajánlana, ha nem látnék rendesen?
16L
Nekem is ez volt régen. Elég gyakran nyílalt a fejembe.meg szédültem is.
Most már 5 éve lassan szemüveges vok.
Megszűntek a rosszullétek.
Elvileg fájhat, anno kiskoromban nekem is fájt sokat a fejem, aztán kiderült, gyenge a bal szemem.
De azért ne a mi véleményünkre adj, egy orvos csak jobban tudja, mint mi, laikusok.
lehetsz rosszul a szemed miatt.
Nekem is volt ilyen, pedig mikor elmentem hogy megnézzék a szemem, azt mondták, hogy az egyik szemem nem olyan rossz,arra nem is szoktak még szemüveget írni, a másik szemem már rosszabb volt, de az sem vészes.
Nekem olyan volt, hogy fősulin nagy előadó termekben szinte szédültem, mert messze kellett nézni,( és én távolra nem látok jól). Vagy a kolesz folyosóján is ugyanez volt, erőlködtem, hogy lássam, kik jönnek velem szembe és elkezdtem szédülni. A szemüveg óta ilyen baj nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!