Rossz tapasztalat a lézeres szemműtétekről?
Az én egyik barátomnak is volt ilyen műtéte és mikor front van :D akkor panaszkodik, hogy fáj a szeme.
Egy másiknak pedig nincs gondja,de egy szemüveg mindig van nála, mert nem lett tökéletes a műtét.
(azért remélem rá bólint a randira :D)
2 éve műtőtték a szemem, és sajnos újra kellett műteni az egyiket mert az évekig tartó lencseviselés nagyon
megártott neki.
A műtétek után napokig nagyon szenvedtem, és hetekig elég rosszul láttam. Most már jó.
Én többet kínlódtam az átlagnál, de újra belevágnék.
Ami nagyon fontos: alaposan tájékozódj előtte, mert a klinikák oldalain csak az előnyöket emelik ki, és sok helyen durva csúsztatások is vannak.
Én nagyon alaposan utánanéztem mindennek, és csak a PRK, vagy az Intralasik ami szóba jöhet. A sima LASIK-ra nehogy engedd magad rábeszélni, mert nagyon kockázatos.
Mindenféle marketing nevek alatt végzik még több helyen sajnos, és nem véletlen hogy próbálják más néven eladni.
Mindenképp TE dönts, miután utánanéztél! A TE szemedről van szó!
Az Optik+med az jó, mert ők nem végeznek LASIK-ot, és a PRK-nál is sok tapasztalatuk van.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!