Szemműtétre megyek, tapasztalat? Kancsalság-korrigáló műtét, tb támogatja, szuper. De honnan tudhatom, hogy mennyi legyen a hálapénz?
Intim a kérdés, de fontos. Éppenséggel nem futja sokra, de nem akarok 1-2 ezer forintot adni. Megoldom, csak tudnom kellene, kinek? Az orvosnak, aki a műtétet intézi? Aki azt el is végzi? Altatódoki? Az asszisztens, aki anyámként istápol???
Help me!
Pont most kellett felmondanom a munkahelyemen... én hülye.
Van tipp?
Én a szemésznek nem adtam semmit, mert egy ta.ó pa.aszt volt. Az altatóorvos meg nem fogadott el semmit, neki aztán vittem egy egy nagy Merci-t (mármint csokit :P).
Hol műtenek?
Köszi a választ! :)
Budaörsön lesz a műtét. Várom már az eredményt!!!
Neked hogy sikerült?
Jobb lett, de nem lett 100%-os.
Neked szorítok! :)
Köszönöm. :)
Már csak 3 nap...
A majdnem 100% is jobb, mint az eredeti állapot, nem?
Esztétikailag talán, de lelkileg nem, úgy sajnos ugyanaz.
Majd írd meg, hogy neked hogy sikerült, tényleg nagyon drukkolok! :)
Késve bár... de már tudom, maradt olyan, amilyen... :(
Elsőre szép volt, 1 hétig nem is volt gond, aztán egyszer csak éreztem: másképp húz.
Letapadt az izom.
És már szét is csúszott. :(
Elmehetek postásnak a qrva rendszerbe...
Hehe.
Szia, sajnálom... :(
Tudom, hogy mit érzel, elégszer csalódtam már én is. Gondolkozom, hogy bevállaljak-e egy utolsó műtétet, de nem tudom...már reménykedni se tudok... Neked akkor most befeléből kifelé lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!