Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Normális ha igy látok a...

Normális ha igy látok a szemüvegbe? 14/L

Figyelt kérdés
Tegnap kaptam meg a szemüvegem, ma reggel ota hordom. A szemüvegnél lent amikor legallul nézek ki akkor összébbmennek a tárgyak, söt ha süt a nap akkor szivárványfélét is látok. Most nagy fekete keretes szemüvegem van. Ezelött meg kis keretes volt. Vagy ez attol van hogy 3 szinü a keret.? Kivül fekete, aztán belül bordó és azon van átlátszó réteg. Régebben is csináltattam 2x nagy keretest akkor is hasonlo hibák voltak. De én csak azt hittem hogy az optikába rontották el. Most akkor ne hordjam a szemüveget.? Vagy majd megszojom.? Ja és még azt szeretném kérdezni hogy a lézeres szemmütét után láthatok tökéletesen.? 3,5dioptria körül van és 3cilinder azt hiszem. Vannak tapasztalatok.? Vagy azt lehet többször csinálni amig nem javul a szem.? Köszi a válaszokat elöre.
2014. aug. 30. 17:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed rosszul látsz a szemüvegben akkor nézesd meg ahol csináltattátok, gondolom van rá garancia. Megcsinálják, vagy kicserélik másik keretre, vagy valami. Attól függ mivel van baj. A vastag keretek egyébként rontják a szemet, nem értem miért választ bárki is olyat.
2014. aug. 31. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!