Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ha mindkét szemem nyitva van,...

Ha mindkét szemem nyitva van, olyan a látásom, mint a sasnak, ha viszont letakarom valamelyiket, akkor homályosan látok mindkettővel. Ez mi?

Figyelt kérdés
2014. aug. 30. 14:36
 1/3 kiss1330 ***** válasza:
Javaslom Önnek, hogy keressen fel egy szemészeti szakrendelést. Valószínűleg Önnek valamilyen látás élesség(távollátás, rövidlátás) problémája van. Mivel azt írta, hogy a letakarás után mindkét szemével homályosan lát, ez sajnos baj. Nagyon sok szembetegség tünete lehet ez, így nem is fárasztom ezzel, de mindenképp keressen fel egy szemészt. Remélem tudtam segíteni. További szép napot!
2014. aug. 30. 16:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Ott derült ki, kísértem valakit, és kértem, hogy nézzenek meg engem is, habár nem érzékeltem soha látásproblémát, és fél szemmel homályos. De mivel ha mindkettőt használom jó, így nem kell szemüveg, csak érdekelt, hogy más is találkozott-e ilyennel.
2014. aug. 31. 07:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az egyik szemeddel távolra, a másikkal közelre látsz, így kiegészítik egymást.
2014. szept. 6. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!