Kontaktlencse ár?

Semmiképp ne vegyél netről. Elbattyogsz szépen szemészhez és ő megmondja, hogy pontosan milyen kell. Nem az, hogy nagyjából belövöd, hogy milyen kell neked oszt megrendeled netről, mert ezzel csak szétcseszed a szemedet......
Nekem fél évre kb 35ezer. Havit használok.

Ha nem volt még kontaktlencséd, akkor mindenképpen meg kell vizsgáltatni magad, a lakóhelyeden, vagy a legközelebbi szemvizsgáló szalonban.
Kérdés, hogy a szemed bírja-e, be tudod-e helyezni. Meg kell vizsgálniuk a szemed görbületét és ezután választják ki a számodra megfelelő lencsét, ettől függően lehet majd lágy, vagy kemény kontaktlencséd. Még ez sem mindegy.
Az internet annyira nem megbízható, szerintem. De előbb helyben kéne megrendelned.
Én napi, vagy negyed éves, vagy félévesekről hallottam. Az árakat annyira nem tudom, de szerintem inkább az éves érné meg, ha létezik.
Fontos, hogy megfelelően tisztítsd és a megadott feltételeknek megfelelően viseld a lencsét, mert ha túlhordod, begyulladhat a szemed.
Én 10 éve hordom, szakértője vagyok :)

Először mindenképp szemészhez kell menni, ő megvizsgálja a szemed, és felírja a lencsét, megtanítja, hogyan kell berakni. Nekem az első felhelyezése 45 perc volt, nem biztos, hogy egyből sikerülni fog neked.
Én már 10 éve vagyok lencsés, az utóbbi 1-2 évben kezdtem csak netről rendelni, de ott is megbízható oldalról, és Bausch&Lomb márkát, ami azért nem gagyi. Ezekkel nem volt eddig semmi bajom. De én szerencsés is lehetek, hogy bírja a szemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!