Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Kontaktlencse folyadék helyett...

Kontaktlencse folyadék helyett mibe tehetném a lencsémet?

Figyelt kérdés
Elmentem dolgozni és nem számítottam rá, hogy sokáig húzódik így lekéstem az utolsó buszt is, az egyik ismerősömnél alszok. De mivel nem hordom magammal a folyadékom így most sincs nálam és nem tudom mit csináljak most... Hogy oldjam meg? Mert nem akarok benne aludni, mert nem egészséges. SEGÍTSETEK légyszi!!!
2014. aug. 14. 21:59
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
72%
Pedig vagy benne alszol, vagy tönkremegy.
2014. aug. 14. 22:05
 2/22 anonim ***** válasza:
21%
Én 15 éve vagyok lencsés, és egyszer jártam így én is. Én egy pici pohár vízbe raktam őket. Reggel kicsit kellemetlen volt a berakás utáni pár pillanat, de aztán elmúlt. (Tudod, a lencsefolyadéktól csúszik, a víztől pedig nem... de túl lehet élni). :)
2014. aug. 14. 22:08
 3/22 A kérdező kommentje:
De ha mégis benne alszom, akkor az mennyire káros? És mi lenne akkor, ha vízbe tenném?
2014. aug. 14. 22:09
 4/22 anonim ***** válasza:
25%
Én többször is tettem már vízbe. Olyan is volt, hogy a vonaton kellett kivennem, mert nem bírta a szemem, és tok sem volt nálam. Akkor benyálaztam, és pzs-be csomagoltam. Az meg számtalanszor előfordult, hogy alá ment valami, ki kellett vennem, és csak csapvíz alatt tudtam leöblíteni, mielőtt visszatettem volna. (egy harminc éve kontaktlencsés)
2014. aug. 14. 22:20
 5/22 anonim ***** válasza:
29%

hát én azért a párezer forintért nem kockáztatnám a szemem...dobd ki vagy vegyél egy doboz folyadékot a tezskóban! benyálazás, meg csapvíz???

amúgy meg most megtanulod, hogy bármi lehet, tehát vinned kell a tokot és a folyadékot meg a műkönnyet magaddal

2014. aug. 14. 23:01
 6/22 anonim ***** válasza:
67%
Vízba, anyám borogass. Az tele van bacival...
2014. aug. 15. 10:07
 7/22 fosfosfosfos ***** válasza:
7%
Mennyire fontos a látásod? Kúrd ki a kukába.
2014. aug. 15. 10:35
 8/22 anonim válasza:
11%

Attól, hogy egyszer bent hagyod éjszakára nem lesz bajod... reggel esetleg kicsit szárazabb lesz a szemed, de csepegtetsz bele és kész. Csapvízbe, meg nyálba eszedbe ne jusson áztatni... nem véletlen találták ki a folyadékot.

Lehet venni ilyen készletet:

[link]

Jó, ha egy ilyen mindig van nálad :)

2014. aug. 15. 11:34
 9/22 anonim ***** válasza:
0%

Én is szoktam vízbe rakni, ha nincs nálam folyadék. Van ilyen na. Olyan is volt, hogy a táskámba folyt ki az összes folyadék Erdélyben egy falusi házban. Honnan is vettem volna folyadékot hirtelen? Semmi bajod sem lesz, ha egyszer-kétszer vízbe rakod, mert nincs nálad folyadék.

Ha szembe hagyod, reggelre becsipásodhat, stb. Az még kellemetlenebb.

2014. aug. 15. 15:12
 10/22 anonim ***** válasza:
40%
Ha majd megvakulsz, vagy csak egy szimpla kötőhártyagyulladást kapsz, az még milyen kellemetlen lesz...
2014. aug. 15. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!