Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Azt álmodtam hogy vak vagyok...

Azt álmodtam hogy vak vagyok ez jelent valamit?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy vak vagyok és de mégis élveztem,egy szemüveggel tudtam látni de egyszer fel raktam valami fogadásra azt a szemüveget utána nem tudom mi történt ez mit jelenthet? pedig valahogy mégis nagyon jól éreztem magam

2014. júl. 29. 09:49
 1/6 anonim válasza:
Nagyon furcsa álom. Szemüveges vagy, vagy van valami szembetegséged? Mert lehet annyira félsz a vakságtól hogy ez már az álmaidat is befolyásolja. Szerintem gondold azt hogy egészséges a szemed és jól látsz, hidd el hogy nincs semmi bajod és akkor nem fogsz ilyenekre gondolni. Az is lehet hogy hipochonder vagy.
2014. júl. 29. 11:08
 2/6 A kérdező kommentje:
nincs semmilyen betegségem szemüveges se vagyok se semmi de mi az a hidecopter vagy micsoda bocsánat nem tudom hogy jól írtam e le :C csak 13 éves vagyok és fiú :$
2014. júl. 29. 11:51
 3/6 anonim válasza:
Hipochondria: betegségektől való túlzott félelem fóbia 1. válaszoló vagyok.
2014. júl. 29. 17:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehetnek olyan problémáid, amikkel nem mersz szembenézni.
2014. júl. 29. 21:47
 5/6 A kérdező kommentje:
uhh...ez kivitelhető de szereintem nem lehetséges hogy hibocheeder vagy hogy kell le írni vagyok :P
2014. júl. 30. 09:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Mint a 4-es írta: nem akarsz valamit meglátni.
2014. aug. 7. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!