Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Azt álmodtam, hogy hányok?...

Azt álmodtam, hogy hányok? Most akkor hányni fogok?

Figyelt kérdés
Utálok hányni és álmomba azt álmodtam, hogy hányingerem van és hányok. Szörnyű volt, fel is riadtam rá, de a valóságba nem voltam rosszul meg semmi. Csak aztán nem volt valami nagy étvágyam (de reggel előfordul ilyen) azóta minden oké. De utána olvastam és sokan írták, hogy ha ilyet álmodtak utána hánytak. Ugye nem biztos hogy meg fog történni?
2014. júl. 16. 14:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Koránt sem biztos semmi,ugyanis mindenkinek más a teste,ahogy a lelke is.Lehet,hogy valamilyen lelki traumát/sérülést próbálsz feldolgozni.(A tudatalattiddal).
2014. júl. 16. 14:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Én azt álmodtam, hogy Jennifer Aniston-nal dugtam... Valamikor biztosan fogsz még életedben hányni, de az nem az álmodtól lesz.
2014. júl. 16. 14:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon ideges voltam ez igaz és reggel is úgy voltam étvágytalan mikor az idegtől nem tudok enni.
2014. júl. 16. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!