Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Olyan rosszat álmodtam hihetet...

Olyan rosszat álmodtam hihetetlen. Mit jelenthet? Mit gondoltok? 20/f

Figyelt kérdés

Tegnap este olyan rosszat álmodtam hogy gondoltam leírom nektek hátha meg tudja fejteni valaki. Na szóval egy iskolába kerültem be. Látszott rajta hogy sok fogyatékos is jár oda, kerekesszékesek, rokkantak, olyanok akiknek nincsenek lábaik. Na és egy óriási teremben voltunk, páran székeknél ültek, mások asztaloknál, és mi körülbelül harmincan a fal mellett gugoltunk. Na és az igazgató ahelyett hogy köszöntött volna minket jött egy nagy szíjjal és úgy járt körben köztünk. Találomra engem választott ki és össze-vissza vert vele. Aztán továbbhaladt a sorban és egy másik embernek pedig segített valamiben, és kedves volt.

Azután pedig bezárt egy kisebb szobába és teleírta a falamat tiltásokkal és hogy mi a büntetésem ha megszegem ezeket. És itt ébredtem fel. szerintetek ez mire utal?

2013. nov. 24. 11:31
 1/2 anonim válasza:
Valószínűleg sokat stresszeled magad a főnöködtől/munkáltatódtól/tanárodtól ,meg akarsz neki felelni. A mozgássérültek között te tudsz fizikai munkát végezni, tehát a munkahelyeden/iskoládban is jobbnak érzed magad, amit az "igazgató" nem ért meg. A tiltások a falon jelenthetik, hogy bűntudatod van valamitől.
2013. nov. 24. 13:47
 2/2 anonim ***** válasza:
ez nem rossz álom, ha tudnád nekem milyenek szoknak lenni... :/
2013. nov. 25. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!