Ismeri valaki Maria Treben könyvét?
Olvastam, valahol kallódik itthon.
Nem hiszek benne, azóta már kiderült, tudományosan is, hogy egyik-másik állítása baromság.
Szia!
Gyógynövényes a szakmám, van tapasztalatom ezen í téren. Maria Treben könyveiben sok a humbug tanács, nem hiszem el őket. Ha tudományosan szeretnél esetleg a témában, javasalom neked Bernáth Jenő professzor könyveit. :)
Kipróbáltam és nálam működött.
Speciel a kisvirágú füzike teáját húgyúti prosztata gyulladásra.
Az orvos antibiotikumokkal kikezelte a gennyes gyulladásom de sehogy sem múlt el teljesen csak a genny és örökké fájt szüntelen és szúrt minden reggel az első vizelés és persze a szex végén is amikor magömlésem volt.
Elkeseredésemben kinéztem anyám ősrégi Trebenes könyvéből mit ír erre, majd vettem filteres füzikét ami nem használt. Majd olvasom újra hogy egész füzike kell nem az a filteres semmi amit adtak.
Megvettem azt is és azonnal használt, hihetetlen hogy napról napra egyre jobban lettem. Aztán nem bíztam mindent ám a véletlenre és egy üveg ezüstkolloidot is elszürcsölgettem. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!