Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Hol tudok csináltatni nagyon...

Hol tudok csináltatni nagyon márkás (Zeiss), nagyon király, brutál jó szemüveget? (olyan kellene, ami a csúcs, a legjobb). és mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Meg akarom nézetni a szememet és azzal a recepttel akarok szemüveget készíttetni! Milyen lencsék a jók? (fényre sötétedő, műanyag, tükröződésmentes, márkás...stb?? ) Mennyibe kerül és hol érdemes csináltatni?

2014. máj. 8. 10:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ebe a márka a baromi drága. Bármelyik optikában lévő szemüveg ér ugyanennyit.
2014. máj. 10. 16:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem a Zeiss a csúcs multiban, hanem az Essilor. Talán még drágább is :)
2014. máj. 10. 18:16
 13/14 A kérdező kommentje:

12. Ez az Essilor milyen? Többet tud? Hol lehet csináltatni? Van prospektus? Weblap? Ár?

Régebben olyat hallottam, hogy mivel a szem fordított képet ad és az agy fordítja meg, valahogy besegít ebben is egy szuperlencse, aki ilyet választ! De, nem tudom melyik lencse az! Valaki járatos ebben?

2014. máj. 10. 18:44
 14/14 A kérdező kommentje:

Ezt találtam! [link]

Melyik a legjobb? Varilux S 4D vagy Varilux S f-360°??

2014. máj. 10. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!