Hol tudok csináltatni nagyon márkás (Zeiss), nagyon király, brutál jó szemüveget? (olyan kellene, ami a csúcs, a legjobb). és mennyibe kerül?
Már nem adnak receptet, optikában bemérik ingyen, ha rendelsz tőlük.
Ha nagyon márkásat akarsz, akkor jó egy százas.
3-nak. Nagyon köszönöm a segítséget! Már ki is választottam, melyik kell!
1.
74
ZEISS
Progressive
Individual 2 +
Most ennél ezek a számok, 1.74 és társai mit jelentenek? Melyik a jobb? Akkor így egy pár: 150 ezer Ft.
Már csak a keretet kell kiválasztani! Esetleg a keretekről tudnátok linket adni ill. ajánlani brutál jót? Ezüst, fém színű kellene, könnyű, elegáns, divatos.
Az is benne lesz gondolom min. 100 ezerben, így negyed milla összesen.
LotuTec
Van arra is penzed,hogy ha tonkremegy / eltorik / elhagyod, szivbaj nelkul csinaltass meg egyet? Mert ha nem, akkor gondold vegig, hogy megengedheted-e magadnak.
Egyebkent az optikus felcsillano szemmel fogja a legdragabbakat ajanlani, felmillio is lehet am!
7-es. Félmillió? Hogyan? Itt a prospektusban a legdrágább zeiss 1.74-es párban akcióban, 150 ezer Ft. Nézd meg!
Ehhez kell még a keret! Most ebben benne van a munkadíj is vagy az pluszban van? Ha igen, akkor az mennyi?
Szia!
A progresszív lencse, amit kinéztél, idősebbeknek való, akiknek az olvasáshoz és a távolra nézéshez külön szemüveg kéne. Ha nem vagy még 50, ne akarj ilyet. Értem én, hogy milyen menő, mert drága, de fiataloknál nem értelmezhető ez a progresszív dolog.
9-es. Mi az a progresszív lencse? 48 éves vagyok és távolba használnám. Közellátó vagyok. Buszsofőr vagyok, még külföldön is vezetek.
Ezért akarom a "legjobb" lencsét csináltatni.Így érthetőbb? :))
Akkor ajánlod nekem vagy vegyek bóvlit, szemben a napsütéssel,35 fő utassal menjek az árokba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!