Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Hol tudok csináltatni nagyon...

Hol tudok csináltatni nagyon márkás (Zeiss), nagyon király, brutál jó szemüveget? (olyan kellene, ami a csúcs, a legjobb). és mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Meg akarom nézetni a szememet és azzal a recepttel akarok szemüveget készíttetni! Milyen lencsék a jók? (fényre sötétedő, műanyag, tükröződésmentes, márkás...stb?? ) Mennyibe kerül és hol érdemes csináltatni?

2014. máj. 8. 10:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Már nem adnak receptet, optikában bemérik ingyen, ha rendelsz tőlük.

Ha nagyon márkásat akarsz, akkor jó egy százas.

2014. máj. 8. 11:02
 2/14 anonim ***** válasza:
Minimum 100ezerrel készülj rá.
2014. máj. 8. 11:08
 3/14 anonim ***** válasza:
2014. máj. 8. 11:27
 4/14 A kérdező kommentje:
100-nál maga a két lencse többe kerül! Hol van akkor még a keret? Egy jó keret is 80-100 ezer Ft. Tehát min. 200 ezer Ft lenne, de mivel fullosat, akarok amelyik a legjobb, akkor inkább negyed millió!
2014. máj. 8. 11:29
 5/14 anonim ***** válasza:
De minek akarsz ilyen drágát? :D:D
2014. máj. 8. 11:30
 6/14 A kérdező kommentje:

3-nak. Nagyon köszönöm a segítséget! Már ki is választottam, melyik kell!

1.

74

ZEISS

Progressive

Individual 2 +

Most ennél ezek a számok, 1.74 és társai mit jelentenek? Melyik a jobb? Akkor így egy pár: 150 ezer Ft.

Már csak a keretet kell kiválasztani! Esetleg a keretekről tudnátok linket adni ill. ajánlani brutál jót? Ezüst, fém színű kellene, könnyű, elegáns, divatos.

Az is benne lesz gondolom min. 100 ezerben, így negyed milla összesen.

LotuTec

2014. máj. 8. 12:10
 7/14 anonim ***** válasza:

Van arra is penzed,hogy ha tonkremegy / eltorik / elhagyod, szivbaj nelkul csinaltass meg egyet? Mert ha nem, akkor gondold vegig, hogy megengedheted-e magadnak.

Egyebkent az optikus felcsillano szemmel fogja a legdragabbakat ajanlani, felmillio is lehet am!

2014. máj. 8. 12:16
 8/14 A kérdező kommentje:

7-es. Félmillió? Hogyan? Itt a prospektusban a legdrágább zeiss 1.74-es párban akcióban, 150 ezer Ft. Nézd meg!

Ehhez kell még a keret! Most ebben benne van a munkadíj is vagy az pluszban van? Ha igen, akkor az mennyi?

2014. máj. 8. 12:20
 9/14 anonim ***** válasza:

Szia!

A progresszív lencse, amit kinéztél, idősebbeknek való, akiknek az olvasáshoz és a távolra nézéshez külön szemüveg kéne. Ha nem vagy még 50, ne akarj ilyet. Értem én, hogy milyen menő, mert drága, de fiataloknál nem értelmezhető ez a progresszív dolog.

2014. máj. 10. 08:34
 10/14 A kérdező kommentje:

9-es. Mi az a progresszív lencse? 48 éves vagyok és távolba használnám. Közellátó vagyok. Buszsofőr vagyok, még külföldön is vezetek.

Ezért akarom a "legjobb" lencsét csináltatni.Így érthetőbb? :))

Akkor ajánlod nekem vagy vegyek bóvlit, szemben a napsütéssel,35 fő utassal menjek az árokba?

2014. máj. 10. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!