Melyik a jobb? A szemüveg, vagy a kontaktlencse?
Figyelt kérdés
Nem ár, hanem használat céljából. Tapasztalatok? 19/L2014. ápr. 23. 18:22
11/11 A kérdező kommentje:
Ahogy látom teljesen megoszlanak a vélemények, de gondolom mindenkinek más a jó. Nem vagyunk egyformák, ez tény. Lehet, hogy nem is fogja bírni a szemem, de az is lehet, hogy többet nem fogok mást használni a lencsén kívül. Az viszont tény, hogy hálás lehetek a szemüvegemnek, mert eddig kétszer fejeltem meg úgy a polcot, hogy a szemüveg lencse "fogta" meg, ha az nincs, valószínűleg szemem sem lenne. De sminkelés szempontjából is jó lenne a kontaktlencse, - na nem mintha 20kiló vakolat lenne rajtam, - és minden más dolog miatt is. A hajamat sem tudom rendesen elkötni, mert a szemüveg szára miatt kiáll. Majd kiderül... Köszönöm mindenkinek.:))
2014. ápr. 30. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!