Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Havi kontaktlencsét hogyan...

Havi kontaktlencsét hogyan kell használni? Szóval nem muszáj egyfolytában a "szemben hordani" ugye?

Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 19:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

23:24 Természetesen el tudom árulni. Régebben Baush&LombPureVisiont használtam. 6 db lencse (3 havi) van egy csomagban, 11 ezer körül volt az ára.

Most a Cibától használom az Air Optix Night&Day lencsét. Ez is 3 havi (6 db) lencse, 14 ezer körüli áron.

Nem azért váltottam, mert a Baush nem lenne jó, hanem mert többször nem volt raktáron megfelő.

Egyébként csak szólok: nem vagyok ellenség. Ha kevésbé agresszíven kérdezel, akkor is nagyon szivesen válaszolok, ha tudok:)

2009. dec. 16. 08:14
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát az elég húzós. A Bauscht itt a neten 7500Ft körül, a Cibat-t pedig 8200Ft körüli árakon lehet megtalálni. Gugli a Te barátod.
2009. dec. 21. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!