Mi történik amikor azt mondják elcsúszott/hátra csúszott a kontaktlencse?
Figyelt kérdés
2014. febr. 4. 13:21
1/3 anonim válasza:
azóta van kontaktlencsém amióta bejött Mo-n és sosem történt ilyen de nem is hallottam még senkitöl.
2/3 anonim válasza:
Nekem volt már, kiszáradt a szemem, így nem tapadt rá, de nem kiesett, hanem begyűrődött, egyszer oldalra, egyszer felülre.
3/3 anonim válasza:
Elmozdul, és teljesen hátra tud csúszni, úgy hogy csak a szélét látod még felhúzott szemhéjjal is, vagy azt sem. Ilyenkor általában összegyűrődik. Nagyon rossz érzés, és látványnak se jó. Nekem egyszer volt, megijedtem, de szerencsére sikerült kivenni, nehezen. De ha ilyen van, és érzed, hogy benn van, szúr, de nem látni, hogy hol van, irány a szemészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!