A kontaklencsét 2-3 részletben is hordhatom 1 nap?
A havi lencsét pont hogy 1 hónapig lehet használni, akárhányszor. Mert tisztítható.
A napi lencsét nem lehet tisztítani, azt ha egyszer kiveszik, kuka.
Havi lencsém van. Akkor most melyik?
Az érdekelne még, hogy ha 30 napból csak 10x hordom is új lencse kell 30 nap múlva vagy ezt csak azért mondják, h vegyem a terméket?
Több, mint 10 évig volt lencsém, és én azt tapasztaltam, hogy ez erősen személyfüggő. Én pl rendszeresen túlhordtam a havilencsét, átlagban 5 hetente volt cseélve, néha aludtam benne, egész nap hordtam, a hétvégi buli alatt is végig volt, mégsem volt baja a szememnek (szemüvegem is csak az utolsó két évben volt, a korrekciós műtét előtt).
Amúgy, ha megengedheted magadnak, mindenképpen javesolt a lézeres korrekció: egy mennyország.... :)
UI: jó tipp még, hogy ha a szemedbe fertőzést viszel, és viszket, akkor cseppents bele fehérjeoldós kontaktlencse-folyadékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!