Üvegtesti homályok?! Van segítség?
Rengeteg van. Nappal szinte ki se akarom nyitni a szemem vagy megmozdítani. Nagyon sok van! Ha megmozdítom a szemem látom ahogy kavarognak az árnyékok.
Még csak 16 éves vagy és még csak nem is szemüveges!
Lehet ezeket szemétládákat műtét nélkül kezelni. A két szememben összesen kb olyan 10db van ami zavar, hunyorogva meg vagy.. hagyjuk.
NAGYON FÉLEK! Főleg azért mert egyre több lesz :(
Szemészeten nem mondtak rá semmit.
Hát márpedig erre csak és kizárólag orvos tud megoldást. Ha egy szemészeten nem mondtak rá semmit, akkor menj a következőre, meg a következőre. Meg magánorvoshoz.
Komolyan nem értem, miért a gyikra kell írogatni az ilyeneket. Tán az egyik kommentelő fog meggyógyítani szerinted?
NEM!
Egyáltalán nem erről van szó.
Engem az érdekel valami valakin segített-e már? Esetleges műtét után hogyan látnak az érintettek?
Van megoldás homályzúzás a neve de nem mindenkinél alkalmazható.
Meg külföldön csinálják.
Menny el másik orvoshoz is és kérd ki a véleményét.
Olvastam Washingtoni klinika oldalán, hogy nem mindet tudják ezen a módon (még) kezelni.
Nekem tényleg rengeteg van, és nagyon zavarnak. Világosban utálok kimenni a házból. Itt a monitornak is szinte 0-n van a fényereje (100-ból 15.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!