Mennyire számít a kontaktlencse víztartalma?
Figyelt kérdés
Szeretnék rendelni színes kontaktlencsét,de amit én eddig használtam 52%-os víztartalma volt,amit rendelni szeretnék annak 38%.Az volt ráírva hogy lágy lencse,viszont akit eddig megkérdeztem aztmondta,hogy az kemény lehet2014. jan. 19. 11:14
1/2 anonim válasza:
A kényelmi szintet nagyon erősen befolyásolja, van akinek nem bírja a szeme a szárazabbat.
2/2 anonim válasza:
Nem kemény lencse, de valószínűleg kicsit vastagabb a régihez képet. Szerintem viszont ez az új lehet hogy szilikon-hidrogél lencse, aminek viszont magasa az oxigénáteresztése. Érdemes kipróbálni, hogy jól illeszkedik-e és hogy kényelmes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!