Milyen kontaktlencsét és mennyiért?
Ezt így nem lehet megmondani, mert nem mindenkinek ugyanaz jó a szemére, főleg a cilinderessel szokott baj lenni, én például már próbáltam az összeset ami kapható, de egyiket sem bírja a szemem, hányingerem van tőle vagy épp szédülök, míg a szemüveget megszokta a szemem, a cilinderes lencsét nem. És nem is láttam vele annyira jól mint szemüveggel.
Amúgy a fél éves, éves lencsék rosszabbak, kényelmetlenebbek mint azok amiket havonta kell cserélni, szóval szerintem ilyet venni nem éri meg.
De menj be egy szimpatikus optikába és csináltass vizsgálatot, kapsz próbalencsét is amit hazavihetsz majd, ez max 5000 ft szokott lenni összesen. Jobb helyeken fele ennyiért is megcsinálják. (Ne Ofotértbe menj szerintem)
Lencsetisztító folyadék meg Rossmann, DM vagy Müllerben szokott lenni olcsóbban. Optikában jóval drágábbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!