Szemüveges vagyok, de már szeretnék kontaktlencsét, de nem tudom melyik a legjobb, illetve miket kell tudni, meg ilyesmi?
Tudom, persze először optikába megyek, majd próbalencse, és utána rendelgetem majd. :)
És köszönöm! :)
4600 Ft- egy pár, de nem 4 hetes (max 30 nap), hanem 6 hetes(42 nap) Így azért más.
Tehát amíg a 30 napos lencséből egy doboz 3 hónapra elég, addig a 6 hetesből egy dobozzal 4,5 hónapra. :)
Hát igen, az úgy más. Ha megteheted, hogy játszol a szemeddel, akkor használd így. Én inkább veszek új lencsét, mint szemcseppet és antibiotikumot.
Nem véletlenül van meg a hordási ideje a lencséknek. ;)
Wáó tényleg havit kapok? Akkor miért van a csomagolásán vagy 3 nyelven, hogy 6 hétig használható? Szerinted nem néztem meg a csomagolását, csak osztom az észt a kérdezőnek? :D
De ezzel én ezt le is zártam. Mindenkinek gyulladásmentes szemet, és boldog karácsonyt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!