Réka SZJ kérdése:
Ha most lettem szemüveges kérhetek rögtön kontaktlencsét?
Figyelt kérdés
Ha nem mennyi idő után lehet?2013. nov. 22. 19:17
1/9 anonim válasza:
kérhetsz,de félévente ellenőriztest,és ha nem muszáj ne horrd :) jobban rontja a szemet,és ne szineset vegyél,hanem átlátszót.ha ajánlhatom,akkor minél keveseb időre vegyél,max 1 hónapos lencséket :) minél hosszabb időre veszed,annál keményebbek,és nemjó a szemnek :/ :) ha még van kérdésed,válaszolok rá :)
2/9 anonim válasza:
A lencse pont, hogy legtöbb esetben akadályozza a szemromlást!
3/9 anonim válasza:
az állandó lencse hordás nem egészséges,orvosom mondta,azért irtam igy.
4/9 anonim válasza:
Állandó! Tehát heti 1x szünnap, meg betartani a hordási időt, de ennyi. Nehogy már kitalált, hogy kb. egyáltalán ne hordja, akkor minek lencse?
5/9 anonim válasza:
én nemmondtam,hogy ne hordja,nekem is van
7/9 anonim válasza:
igen..ebbe miért kötsz bele? pl ha otthon van vasárnap,nemmegy sehova..akkor ne tegye be,hanem inkább vegyen fel szemüveget..logikus,és a szemnek is jobb
8/9 anonim válasza:
Bármikor lehet lencséd, nekem szemüvegem nincs, mert felesleges ha lencsét hord az ember. A kontaktlencse meg nem árt a szemnek, max ha éjjel-nappal hordod állandóan.
9/9 anonim válasza:
Miért lenne logikus? Vasárnap már nem kell a kényelem? A szemnek semmi baja nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!