Hol tudok olcsón kontaktlencsét venni?
Nekem 14 volt a 3 par ciba vision, en nem szarakodnek a szememmel, 1 reszt optikaba ha veszed, meglesik a szemed ujra, ami nem art, masreszt ha mindig ott veszed adnak kedvezmenyt.
Az olcsobbal ha elaludtam, masnap verbe forgott a szemem, ez az ujjabb lencseannyiba kulonbozik, h du beraktam, este buli, fust cigi tabortuz, ejjel vmikor elaludtam benne persze :D
Reggel semmi bokes, elmentunk meg moziba, csavarogni ejjel ertem haza. Vegig nem volt zavaro!
En is tulhordom, bar van szemuvegem, ha megyek vhova csak akkor dobom be, szvsz ha 10 alkalom az 1 honapba nem fogom eldobni.
Fel evig elleszek veluk.
Fél évig egy havi lencsével?
Ezt még te sem gondolhattad komolyan..
Szia!
Nekem is ez volt a problémám, rettentően drága volt nekem az optikából vásárolható lencse, meg folyadék, 16000 Ft volt, így összesen......És ezért kezdtem el nézegetni az interneten, rátaláltam az eoptikára, írtam is nekik, hogy nem tudom pontosan melyiket válasszam, mit ajánlanak, azonnal válaszoltak, kedvesek, segítőkészek..Megrendeltem egy csomagot( 3 havii lencsét + egy 360ml-es fertőtlenítő folyadékot+ ugye 1 tok is jár minden folyadékhoz) és így mindennel együtt azt hiszem 11 200 forintot fizettem..Pick Pack pontra jött nekem is, csütörtökön rendeltem, szombaton reggel ponton volt, minden rendben volt, nagyon örültem neki..persze annak a legjobban, hogy ennyivel olcsóbban kijöttem.. És ezután mindegyik lencsémet egy héttel tovább fogok hordani(egyszer kipróbáltam, az ég világon semmi bajom nem volt tőle, mondjuk szerintem ha a higéniai feltételek be vannak tartva, akkor minden rendben lesz), így egy hónapot is rá tudok toldani a lencsékkel, és így is fogok tudni spórolni 3-4000 Ft-ot. Szóval csak ajánlani tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!