Hol tudnék olcsón kontaktlencsét szerezni?
Sajnos én egy olyan fajta vagyok akit irtóan zavar a szemüveg. Sőt, úgy nézek ki benne mint egy gyagyás (erről beszélek)
na, és szeretnék kontaktlencsét szerezni (persze előtte elmegyek megvizsgáltatni a szemem) de legolcsóbbat 5000 forintért láttam :( ami napi cserés, harminc darabos.
nekem napi cserés-re van szükségem mert itthon sok a por.
műkönnycseppem van hozzá ha kellene.
"nekem napi cserés-re van szükségem mert itthon sok a por"
mi az összefüggés? ez nem szemüveg. a lencse csak annyira lesz poros, amennyire a szemed. semennyire. egyébként meg lezárt tokban van, akár el is áshatod, semmi baja nem lesz.
takarítani nem azért kell a lencsét, mert bekoszolódik a levegőtől, hanem azért, mert a könnyből tapadnak meg rajta fehérjék.
én normál 30 napos lencsékkel csináltam végig egy falbontásos lakásfelújítást és semmi baja nem volt a lencséknek.
Ha tanulsz akkor van diákkedvezmény sokszor féláron kapod, vagy neten olcsóbb mint optikusnál.
google- és nézz végig minden lencsés oldalt hogy hol a legolcsóbb.
Amit én szoktam venni az 4700 ft (3 pár) és ez 3 hónapra elég (de én túlhordom, fél évig kitart így), szerintem jó ár érte. Innen szoktam rendelni: [link] vagy [link]
És folyadékot Rossmannban 700 ft-ért kapsz, méghozzá nagyon jó fajtát.
a kontaklencsének illeszkednie kell a szemre is. nem csak a dioptria számít, hanem a szem alakja is. az elsőt mindenképpen szaküzletben csináltasd, hogy ráillesszék a szemedre. utána már vehetsz neten, mert tudod a "méretet".
(a két doboz, az lehet fél év is, mert egy dobozban 6 db lencse van)
köszönöm a válaszokat :)
diákkedvezmény mindenhol van, vagy csak bizonyos helyeken?
és mindenképp fél ár? nem lehet hogy csak egy bizonyos százalékkal kevesebb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!