Utálom magam és semmire sem vagyok képes mit tegyek?
Figyelt kérdés
Én egy 12 éves fiú vagyok aki elég kövér 157 cm vagyok és 72 kiló vagyis elég kövér. Ez a legfőbb problémám. Nagyon szeretnék le fogyni. Próbálkoztam már mindennel éheztetéssel tornával gyógyszerrel de mindég visszahíztam mert elengedtem magam. Nincs akaraterőm mióta apámon kívül anyám is elhagyott. Az szörnyen zavar hogy anyám teljesen új életet kezdett a férjével és még 2 gyerekével akikről én nem is tudtam. Most a mamám nevel. Elég nagy stresszben élünk és van amikor nem bírom tovább és fel szeretném adni. Olyankor mindég beszélek a pszichológusommal aki ugyan úgy rákos mint én. A suliban mindenkinek segítek és mindenkinek csak jót akarok. Mindenkit meghallgatok. De amikor nekem van valami bajom mindenki elfordul tőlem. Szinte mindenki utál a suliban most váltottunk sulit de itt is ugyan az a helyzet. Az egyik barátom a nyáron több mint 30 kilót fogyott le 3 hónap alatt. Nekem ez nem menne. Senki nem tud a rákról csak a pszichológusom. Rá úgy tekintek mint az anyámra de szegény már nagyon beteg és egyre gyengébb.2013. nov. 30. 10:04
1/2 anonim válasza:
nekem nyugodtan írhatsz üzenetet, szívesen beszélgetek veled :) akarat erő nélkül sajnos nem ér semmit a fogyókúra és ha nem vagy lelkileg egészséges akkor ne is várd, hogy kívül egészséges leszel. Mindenképp előbb a belső egyensúlyod a fontos utána törődj csak a külsőddel. 19/L
2/2 anonim válasza:
Csóri kölök.Én nekem hasonló problémáim voltak csak rák nélkül.Próbáld ki a biceglizést, nekem az nagyon jól bejött,
levezettem vele a dühömet, és közben fogytam is.Remélem jobban leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!