Meg is vakulhatok?
Figyelt kérdés
Kb. 1 és fél hónapja voltam szemészeten és feles szemüveget írt, úgy gondoltam, hogy az, úgy is gyenge, úgyhogy nem váltom ki. És most megint romlott a szemem vagyis én úgy érzem. Szemészetnél nem voltam mostanában. Nem hordok szemüveget, meg lehet vakulni ? Mert félek, hogy megvakulok. Meg amúgy sem szeretnék szemüveget hordani mert szarul is állna rajtam.
Előre is köszönöm a válaszokat! 14/F
2013. nov. 8. 18:14
1/8 A kérdező kommentje:
Ja és még mellé, hamar kiszárad a szemem és könnyezni is szoktam.
2013. nov. 8. 18:21
2/8 XxXxSaNyIxXxX válasza:
Kell az a szemüveg amit ki irtak akármilyen gyenge meg ilyen meg olyan. Ha meg akkarsz vakulni akkor nem kell de mindegy.Lesz egy csomo szemüveg ami neked jol fog állni hidd el!
3/8 A kérdező kommentje:
A kontaklencse az jó ?
2013. nov. 8. 18:25
4/8 anonim válasza:
Az is jó, de kell, hogy szemüveged is legyen, hogy ha nem bírja a kontaktlencsét a szemed, akkor is jól láss.
5/8 A kérdező kommentje:
Remélem nem kell szemüveget hordanom mert nem szeretnék. :///
2013. nov. 8. 18:43
6/8 anonim válasza:
Dehogy vakulsz meg :DDD Romlik a látásod az lehet, de BIZTOS hogy nem vakulsz meg. Miért voltál a szemészeten? Zavart, hogy nem látsz rendesen? Mert ha igen, akkor hord. Ha nem, mert nem zavar és látsz nélküle is akkor nem muszáj hordani.
7/8 A kérdező kommentje:
Hát az a baj, hogy nem igazán látok, de szemüveget nem akarnék hordani inkább kontaklencsét.
2013. nov. 8. 20:19
8/8 anonim válasza:
Az igazság hogy a szem romlik, ha hordasz szemüveget ha nem. Az nem változtat rajta, de megvakulni nem fogsz. Persze azért nem kellemes mikor a szembejövő anyádat nem ismered meg mert nem vagy hajlandó szemüveget hordani. Annyi vagány/divatos szemüveg van, tuti neked is jól állna valamelyik. Persze lehet kontaktlencséd is, ha a szüleid bírják fizetni, mert annyira nem olcsó dolog. Meg ha hamar kiszárad a szemed akkor nem is ajánlott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!