Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Miért "ugrál" a szemem napok óta?

Miért "ugrál" a szemem napok óta?

Figyelt kérdés

Olyan, mintha a szemem alatt történne ez a rángatózás. Napok óta tart, nem egyfolytában, de naponta többször észreveszem. Mùlt héten volt egy fogtömésem és gyökérkezelés, kb azóta érzem, ugyanazon az oldalon. Lehet összefüggés?

Olvastam, hogy pihentetni kell stb. Na már most van egy másfél éves örökmozgó kisfiam, ìgy a szem pihentetése és a kiadós alvás kilőve.

2013. okt. 22. 20:25
 1/3 büdösmacska válasza:
Velem is elő szokott fordulni. Egy kiadós alvástól mindig elmúlik.
2013. okt. 22. 20:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Azért ugrál, mert ott ideg van. Ez lehet stressztől, idegeskedéstől... nekem is szokott lenni, mintha rángna, vagy nem is tudom. Ha kipihennéd magad ez elmúlik.
2013. okt. 22. 21:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Magnézium és B vitamin komplex kell rá. Az idegességtől van. Vegyél magadnak Neuroptimot ebben megvan minden ami most neked kell.
2013. okt. 22. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!