Hetek óta minden nap kicsit "ugrál" a szemem egy ponton. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Vagy inkább remeg, általában a sarkában szoktam érezni. Mi lehet ez? Én régen azt hallottam, hogy valamilyen tápanyaghiány, bár tévhitekkel természetesen tele a padlás... :-)2011. okt. 18. 13:19
1/6 Antimod válasza:
Éppen a múlt héten voltam ezzel orvosnál. Elküldött vérképre, ami jó lett, de kevés a foszfor, így MagneB6-ot javasolt. Amúgy idegességtől is lehet.
2/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszi szépen!
2011. okt. 18. 13:30
3/6 Antimod válasza:
És nem a szemed ugrál, hanem a szemhéjad. :)
4/6 anonim válasza:
Nekem is szokott az idegtől van.Nekem elég sokáig volt ez,és az orvos szemcseppet írt rá.
5/6 A kérdező kommentje:
13:39 - Ez a tény valahol megnyugvással tölt el :-D
13:50 - Neked is köszönöm!
2011. okt. 18. 14:18
6/6 anonim válasza:
Nekem is par eve volt ilyenem, egy pici ideg is a szememben elkezdett rangatozni. Szerintem az idegessegtol volt, de mindenkeppen nezesd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!