Szeretnék kontaktlencsét, de félek hogy egyszer csak bumm kiesik a szemembőll, van ilyen? :D
Figyelt kérdés
2013. okt. 12. 23:38
11/12 anonim válasza:
nem esik ki nyugi! És ne aludj benne!!! NEM SZABAD.... HA kiveszed, vagy beteszed vigyázz rá és mindíg tisztítsd meg, mert fertőzés, szemgyulladás lehet... és max akkor veszted el a kontaklencsét, ha kiesik a kezedből mikor berakod vagy kiveszed.. Apumnak van kontaklencséje már x éve, és mindig figyelem, hogy hogyan rakja be és hogyan veszi ki... Én is szemüveges vagyok, és már nagyon várom, hogy kapjak kontaklencsét...
13/L
12/12 anonim válasza:
nekem volt már hogy "bumm" kiesett a lencsém, de az azért volt,mert nem találtam meg még a megfelelő kontaktlencse-márkát, ami jó a szememnek:) (ez 1,5 éve volt) azóta nem történt ilyen. fel már csúszott a szemem másik részére, tehát nem a látható részre, de le tudtam valahogy szedni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!