Sok gépezéstől romlik a szemem valamilyen mód van rá hogy javitsama látásom?
Figyelt kérdés
2009. nov. 6. 16:20
2/11 anonim válasza:
Nem függ össze a gépezéssel, hidd el. A szemromlás 99%-ban tiszta genetika...nekem azóta állt meg a szemem romlása, amióta számítógépezek (15 éve kb.) :D
3/11 anonim válasza:
Sok tévhit terjeng eme témában, Számítógépezés, sötétben való olvasás stb. NEM rontja a szemet, csak jobban megerőlteti
4/11 anonim válasza:
nekem inkább erősödött. 2 évig nem hordtam szemüveget és aztán gyengébb lett felírva mint előtte volt.
5/11 A kérdező kommentje:
van elvileg valami "rács szemüveg" az segit? ha igen megveszem 5ezerért nem pénz :D és van ien napszemcsi kinézetben is =) ésre se vennék h más van rajtam :D
2009. nov. 7. 09:04
6/11 anonim válasza:
Van monitorvédő az talán segít...
7/11 anonim válasza:
monitorvédővel csak rosszabb. akkor inkább lcd monitor
8/11 A kérdező kommentje:
LCD-m VAN :DDD
2009. nov. 14. 12:34
9/11 issti válasza:
Ha sokat nézed a monitort, az a gond hogy sokkal kevesebbet pislogsz, és kiszárad a szemed. Ha rendszeresen sokáig koncentrálni kell a gépnél, érdemes valamilyen műkönnyet bevetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!