Tényleg meg lehet vakulni a kontaktlencsétől?
KIs porckacukortól is meg lehet fulladni ha légcsőre megy véletlen. Meg süketülhetsz egy ceruzától amivel a füledet vakarod. Megbénulhatsz ha belenyúlsz vizes kézzel a konektorba, de meg is halhatsz. Szarás közbe elpattanhat egy ér az agyadba. Szívrohamot kaphatsz álmodba. Halálra rémülhetsz. De halálra unhatod is magad:)
A szervezet mindig reagál, érzed hagond van és azt orvosolni lehet, kell. Nekem 6 éve van lencsém. Mindent eljárás szerint csinálok. Ha valami gond van pl. belemegy vmi aszembe vmi idegen tárgy akkor az szúr és kikönnyzed. Nekem egyszer a lencse egész buli alatt szúrt vmi miatt valószínüleg elszakadt amikor betettem és nem bírtam már kikaptam a szememből több óra szenvedés (hunyorgás.viszketés) után utána 5 napig vörös volt a szemem és alig tudtam kinyitni. De a szervezet mindig regenerálódik. 1 hétre rá semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!