Aki már átesett lézeres szemműtéten szemtengelyferdülés miatt, mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Bal szemem kancsal. Azzal nem is nézek, csak a másikkal. Ha azzal próbálok, már nem igazán látok élesen, másik szemem tökéletes, de félek, "túlhasználom", hogy csak azzal nézek. A kancsalság is zavar, bár eléltem vele 35 éven át, de megműtetném. Nem tudom, mi vár rám, hová menjek, mennyibe kerül, van-e kockázata... aki már túlvan egy ilyenen, írjon már róla, köszönöm előre is!2009. okt. 22. 08:15
11/11 anonim válasza:
szia! a kérdezőtől kérdezném hogy végül megműtetted a szemed? mert én is meg szeretném csak nem sokat tudok róla. 19 éves vagyok, 1 éves koromtól szemüveget hordok és zavar hogy kancsal a szemem...
elsősorban az ára érdekelne meg hogy hová érdemes menni. miskolcon lakok de gondolom pesten vannak jó szemklinikák.
várom a tapasztalatokat! köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!