Félkemény gázáteresztő kontaktlencsém van. Tegnap elhagytam az egyiket. Lehet csináltatni 1 darabot is? Járt már valaki így?
Mivel ez ilyen csináltatott speckó lencse ha nem tévedek, akkor annyit rendelsz amennyi kell, akár egy darabot is lehet.
Mondjuk el nem tudom képzelni, hogyan lehet egy kontaktlencsét elhagyni. Nekem még sose sikerült. O_o
Nekem is olyan van. Mivel ez kisebb, mint a lágy, könnyebben kieshet. Kezdő koromban nekem is kiesett párszor, meg az is előfordult, hogy berakáskor vagy kivételkor a szempillámmal kilőttem, mint egy rakétát, és csak a szerencsének köszönhetem, hogy mindig sikerült megtalálni. Egyszer az osztályteremben esett ki, mikor a szememet piszkáltam :)
Én a szemklinikán csináltatom a lencsét, és ott biztos hogy lehet egyet is, mert már sokszor hallottam ott a várakozóktól, hogy úgy jártak, mint te.
Több mint egy éve van.
Nekem is kipattan , úgy szoktam kivenni hogy a tartóba pattintom.
Köszönöm a segítséget. Hétfőn felhívom őket.
A szemklinikán csinálták a Mária utcában nekem is.
Ja összekevertem.:-)
Igaz a Tömő utcai kontaktlaborban csinálták nekem is.
De utoljára még fent volt.
Köszi az infót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!