Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Nem bírok kivenni a kontaktlen...

Nem bírok kivenni a kontaktlencsém? SOS

Figyelt kérdés
Valami supreme nevű kontaktlencsét kaptam ma. Már 5 éve kontaktlencsézek, de ilyennel még nem találkoztam. Egyszerűen nem jön ki, hiába próbálom meg összenyomni, egyszerűen mintha "elcsúszna rajta" a kezem. Már nagyon idegesít és kontaktológus max holnap tudja kiszedni...
2013. jún. 11. 19:21
 1/10 A kérdező kommentje:
Műkönnyel is próbáltam, már elkeseredésemben próbáltam hajszárítóval kiszárítani a lencsét is hátha úgy jön ki, de semmi...
2013. jún. 11. 19:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Orvos!!!
2013. jún. 11. 19:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha dörzsölgeted úgy nem esik ki? Mert barátom is kontaktlencsét visel és neki van úgy, hogyha dörzsöli akkor kiesik.
2013. jún. 11. 19:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha nagyon nem megy száraz kézzel próbáld lejjebb húzni, hogy össze tudd csippenteni, úgy sz@r érzés de nem csúszik el az ujjad, hanem odatapad a lencséhez.
2013. jún. 11. 19:30
 5/10 A kérdező kommentje:
Semmi! mindenhogy próbáltam, de nem akarok kárt okozni a szememben így inkább majd kiveszi az orvos. De ilyennel még nem találkoztam, mondom 5 éve csinálom és ami ez előtt volt lencse az pik-pak kijött.
2013. jún. 11. 19:33
 6/10 A kérdező kommentje:
egyszerűen nem akar tapadni a kezemhez ez a baj. Olyan mintha zsíros lenne vagy nem tudom egyszerűen nincs rajta fogás.
2013. jún. 11. 19:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Nincs a kontaktlencse folyadékban túl sok olyan izé, ami ilyen csúszóssá teszi?
2013. jún. 11. 19:40
 8/10 A kérdező kommentje:
Passz! Szerintem nincs mert alapból ez ilyen "űbervékony lencse" merthogy olyan görbület már nincs ami jó a szememhez mert annak befejezték a gyártását és az volt az egyetlen... :S
2013. jún. 11. 19:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ne piszkáld, holnap viszont menj orvoshoz.
2013. jún. 11. 21:43
 10/10 A kérdező kommentje:
Na kiszedték egy az egyben :D Rendesen összenyomták azt hittem kinyomják a szemem XD De kijött :)
2013. jún. 12. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!