A cukor tud olyat okozni h sokszor elhomályosul a látás, és ma reggelre meg a jobb szememre egyáltalán nem látok?
Ez csak tipp, mert nincs diagnosztizálva, csak hát én magamnak mértem már 10-12-es cukrot, és tegnap este vacsora után is kifeküdtem, és attól tartok, eszméletlen is lettem, mert semmire se emlékszek, hajnalban arra keltem h üvölt a TV meg megy minden (számítógép stb). Csak arra emlékszek h evés után elgyengültem és lefeküdtem aztán innentől elvágták.
Na ez se érdekelne, viszont ez az első alkalom h arra kelek h a jobb szememre nem látok, ha eltakarom a balt, akkor csak foltokat, pl a monitoron látom h fehéren világít de csak foltban, semmi mást. A bal kb tökéletes, de a jobb majdnem nulla, és eddig elmúlt mindig ez a "foltosodás" olyan 20 perc alatt, de most nagyon durva és már 2 órája se múlik.
Ez minek a tünete? Lehet azé h nagyon megugrott a cukrom este? Vagy teljesen más és köze sincs ahhoz?
(már voltam diabet-nél de elhajtott h nyilván képzelődök, egy agybeteg csaj sajnos, szal reménytelen, de még le is fotóztam neki a vércukormérő kijelzőjét amikor 12 volt, erre azt mondta, h nyilván rossz a műszer)
Csak azért írom h tehát voltam én már, próbáltam én már mindent, de eredmény nincs.
Lehet ez tehát az esti-éjjeli cukor-megugrás miatti eszméletvesztéses állapot miatt?
És el fog múlni vagy így maradok ? Mit tehetnék h elmúljon? ilyen még nem volt, és pont 2 hét múlva kell átfogó vizsgálatra mennem, megőrülök ha pont most romlik el a szemem .... Légyszi mondjatok vmit akár tapasztalatból akár szakembertől!
igen, és tudod mi megy nálunk?
kérlek kapaszkodj meg! 4 hónapra adnak időpontot a neurológiára! na oké, valamit próbálok ...
12es cukor már veseküszöbön van, de az egyáltalán nem magas cukor, nem okoz eszméletvesztést, nem okoz semmilyen tünetet!
Okozhatja rossz idegállapot, okozhatja özön dolog, sőt ha egy teljesen egészséges ember sok cukrot fogyaszt, az ő vércukra is felugrik 10 körüli értékre, amíg a hasnyálmirigy reagál rá az inzulintermeléssel.
A látásod simán neurológiai probléma, az ájulások is, ehhez extrém magas cukor kéne, 25 fölötti, nem 12. A látásod éveken át tartó rosszul kezelt cukorbetegségtől kezdene romlani, nem egy 10es értéktől.
igen, akut oxyológiai dolog ...
TIA, és most meg halálfélelmem van de keményen :(
azt mondták h úr isten, miért nem hívtam azonnal mentőt.
na lényeg h sz..rul vagyok , köszönöm. meg azóta elértünk ismerős orvost aztán eléggé felvidított h tök jó esélyeim vannak az ismétlődésre. szal félek most de nagyon. hát így se voltam még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!