Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Lézeres szemműtét mennyibe kerül?

Lézeres szemműtét mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Kb. Távolra nem látok jól és -1,25 D és 1,25 D a szemüvegem.
2013. jún. 20. 16:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Olyan 200-300 000 ft-ra számíthatsz szemenként.
2013. jún. 20. 16:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Több százezerbe kerül szemenként.

Valami ilyen oldalakon talán van konkrét ár:

[link]

Asszem van valamilyen sasszem nevezetű klinika is.

2013. jún. 20. 16:25
 3/4 anonim válasza:

Budapesten tényleg van Sasszemkezelés, amelynek segítségével javítani lehet, vagy végleg eltüntetni a szem fénytörési hibáját. Ha nem vagy 18 éves (ekkorra alakul ki a szem végleges fénytörése), ha van rejtett szembetegséged, vagy ha nem tudják az elvárt eredményt nyújtani, akkor nem végzik el a beavatkozást. A műtét ára, a kezelésektől függ. Már sok sztár kipróbálta. Mondjuk, nem értem, mi a bajod ezzel a dioptriával, ez még nem vészes. Itt a link.

[link]

Én is szemműtétre vágyom, de még kell 4 év.

2013. jún. 20. 19:11
 4/4 anonim válasza:
Én 4,5 éve műttettem az Optik-mednél, sasszemű vagyok azóta is, akkor került 260.000,-ft-ba a 2 szem. De egészségpénztáron keresztül számoltam el, úgy 30%-kal olcsóbb volt. Nagyon megérte!!!
2013. aug. 15. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!