Lézeres szemműtét mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Kb. Távolra nem látok jól és -1,25 D és 1,25 D a szemüvegem.2013. jún. 20. 16:05
1/4 anonim válasza:
Olyan 200-300 000 ft-ra számíthatsz szemenként.
2/4 anonim válasza:
Több százezerbe kerül szemenként.
Valami ilyen oldalakon talán van konkrét ár:
Asszem van valamilyen sasszem nevezetű klinika is.
3/4 anonim válasza:
Budapesten tényleg van Sasszemkezelés, amelynek segítségével javítani lehet, vagy végleg eltüntetni a szem fénytörési hibáját. Ha nem vagy 18 éves (ekkorra alakul ki a szem végleges fénytörése), ha van rejtett szembetegséged, vagy ha nem tudják az elvárt eredményt nyújtani, akkor nem végzik el a beavatkozást. A műtét ára, a kezelésektől függ. Már sok sztár kipróbálta. Mondjuk, nem értem, mi a bajod ezzel a dioptriával, ez még nem vészes. Itt a link.
Én is szemműtétre vágyom, de még kell 4 év.
4/4 anonim válasza:
Én 4,5 éve műttettem az Optik-mednél, sasszemű vagyok azóta is, akkor került 260.000,-ft-ba a 2 szem. De egészségpénztáron keresztül számoltam el, úgy 30%-kal olcsóbb volt. Nagyon megérte!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!