Hol tudnák megműteni a szemem?
Ja, amúgy ne is akarj műtétet, mert lehet, hogy 20-30 éves korod között majd elkezd javulni... akkor minek műttetnéd? Tudod te, milyen egy szemműtét? Na, elmondom!
Először is kitámasztják a szemhéjadat ilyen fém bizbasszal. Aztán felvágják a szemgolyódat, hogy kifolyassák a csarnokvizet (mármint a fölösleges részét). Aztán összevarrják... Én csak akkor műttetném meg magam, ha tök vak lennék, ember... Nem, hogy itt félig jó a látásom, mint neked is, aztán vagdossák a szememet... Francokat!
ez a kitámasztásos dolog nagy hülyeség.
nem fáj és nem is fog csak a PRK 1-2 hétig.
de ennyi idős korban nem javasolt.24 felett megcsinálják,téged még biztos eltanácsolnak mert nem fix a dioptria értéked.
Én tavaly voltam a Focus Medicalban intra-lasik műtéten.
háát.
kár volt kifizetnem a pénzt,sokkal jobb lett de amit ígértek azt most nem vállalják be.
olvasd el ha érdekel: [link]
...muszáj belinkelnem a blogom mert nem térek napirendre az események felett mai napig.
ez pedig hogy mit gondolj át előtte nagyonnagyon:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!