Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Intra lasek szemműtét 2...

Intra lasek szemműtét 2 hónaposan napszemüveg?

Figyelt kérdés
2 hónapos lesz a szemem amikor megyek a balcsira, de akkor már azért 1-2 órát míg pacsálok lehetek napszemcsi nélkül ugye?
2013. jún. 13. 11:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Én nem mernék kockáztatni, ha nagyon erős az UV sugárzás. Ha letelt a 2 hónap, és borongós az idő, akkor én is levenném 1-2 órára. Majd figyeld az UV jelentéseket, ha nagyon erős lesz, akkor inkább hagyd magadon, 2 hónap az pont a határ, ha jól tudom.
2013. jún. 13. 18:42
 2/3 anonim ***** válasza:

hagyj rá egy nyarat..az egyéni reakciód lehet elrontja az eredményt ha UV fényt adsz neki.

amúgy is kell már a napszemüveg a napon mindenkinek sajnos.

2013. jún. 13. 21:35
 3/3 A kérdező kommentje:
igen-igen én is egész nyáron abban leszek csak most 22 éves vagyok és utoljára 12 évesen tudtam úgy fürödni a balatonban hogy vizes lett a hajam meg pacsálhattam. És rossz lesz, hogy meg lett műtve és még mindig nem fürödhetek benne rendesen :( de hát ez van
2013. jún. 14. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!