Lézeres szemműtét (PRK) után egy héttel mennyire látok majd jól?
Jól fogsz látni, bár közelre kevésbé. Nekem is olyan egy hét körül volt, mire végre tudtam olvasni, bár egy egészen picit még homályos volt. A fény meg nem volt az igazi, az első pár napot inkább átaludtam, mert ki se tudtam nyitni a szememet nagyon - ha meg igen, abban nem volt köszönet (akkor éppen nem találtam túl jó ötletnek, hogy belevágtam; nem láttam semmit, fájt a szemem, szemüveggel és nélküle is homály volt a világ... :D) De aztán szépen lassan javult a dolog - meg amikor kivették a kontakt lencsét, azután már kapásból sokkalta jobb volt.
Egy ideig amúgy igényelni fogod a félhomályt odabenn is, de egy hét után azért már hozzá lehet szokni. Szóval nem vészes, csak az első pár nap nem az igazi. Ha nem tudsz jól aludni magadtól, valami könnyű altatót ajánlok, de a műtét után nekem adtak is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!