Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Létezik kontaktlencsekiszedő-e...

Létezik kontaktlencsekiszedő-eszköz?

Figyelt kérdés
Mintha emlékeznék, hogy hallottam már valahol, hogy létezik, de fogalmam sincs hol kapható. Néha fáj, amikor veszem ki, így ezért keresnék egy ilyen megoldást.

2013. jún. 11. 10:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs.

Hogy szeded ki?

Én pl. a bal szememből csak úgy tudom, ha kitolom és begyűrődik, a jobb szememből viszont csak úgy, ha kicsippentem.

Ha fordítva csinálom, nekem is fáj/nem sikerül. Próbáltad mindkét módszert?

2013. jún. 11. 10:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Mióta van lencséd? Elején nekem is fájt, amikor sokadszorra sikerült csak. Jobb szememből rögtön megy, a balnál meg szoktam mozdítani a lencsét, és akkor könnyebb kiszedni.
2013. jún. 11. 11:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha ujjal fáj akkor eszközzel is épp úgy fáj majd. Van ilyen, de nem lágy lencséhez lett kitalálva, könnyen megsérülhet tőle.
2013. jún. 11. 11:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Már legalább 4 éve hordok kontaktlencsét, csak elkezdtem műkörmöt is viselni, amivel még nem tapasztaltam ki hogyan kényelmes a kiszedés és eszembe jutott ez a dolog. De ezek szerint, akkor ez nem játszik. :) Köszönöm a válaszokat!
2013. jún. 11. 11:15
 5/5 anonim válasza:
A 3. válaszoló jól mondta, létezik ilyen eszköz, de csak kemény lencséhez. Régen nekem is volt lencse mellett műkörmöm, de nem lehetett nagyon hosszú, épp a kiszedés miatt. Igaz, nem is akartam hosszúra hagyni. Mára minden megoldva, se műköröm, se lencse, éljen a lézeres műtét! :)
2013. jún. 13. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!