Mi lehet ez a gombóc/duzzanat a szemhélyamon?
Itt helyezkednek el. A bal szememen alig észrevehető, de kitapontható egy kisebb duzzanat, a jobb szememen viszont már egy kicsit nagyobb, mint egy borsszem nagyságú. Vörös is. Szabályos gömb alakja van szinte mindekettőnek. Nem fájnak, a jobb oldali kellemetlen mert nagy és nyomja a szemem is. Túrázni voltam, másnap a bal szememen jelent meg, de az enem nőtt tovább, köv nap lett a jobbon, is. Mi lehet szerintetek? Árpa? De az nem fáj, és lehet mindkét szemen ugyan ott? Mivel kezeljem?
Lehet hogy árpa nekem már volt.
A szemorvos az csak akkor ad rá cseppet ha az neked jobb lenne, de én ezeket a vegyi szutykokat inkább hagynám.
Vegyél kamíla teát öntsd egy kis tálkápa majd vattával itasd fel és azzal szemhéjon keresztűl borogasd meg persze csináld úgy hogy kerüljön is a szemedbe a teából. Ha nem teszel bele semmi meg persze nem lesz tűzforró meg jéghideg akkor elég kellemes is lesz tőle. És ez szépen elmulaszatja. Ha visszahúzódik és nem fakul ki az a legjobb. Ha kifakad mert ezt pattanásként kell felfogni igazából akkor kicsit rossz lesz mert fog belőle folyni a váladék, de nem lesz akkor sem baj, szépen ki kell mosni és ennyi.
Menj el vele azért szemdokihoz mert ez lehet más is igazából. De ez az árpa dolog a leggyakoribb erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!