Szemgyulladásom van. Tudnátok segíteni?
2 hete szemgyulladásom van, csak a jobb szemem gyulladt be. Huzatra gyanakszom, Már 4 orvosnál voltam eddig. Azt írták be diagnózisnak, hogy "egyéb kötőhártya gyulladás", illetve azt mondták, hogy allergia.
Eddig kaptam: Tobra Dex, Flucon, Opatanol (ilyen sorrendben). Ezek nem használnak. A Tobra Dex leszedte a szemgolyóról a pirosságot, de most megint vörös.
Ha becsöppentek akkor becsipásodik, és éjjel is arra kelek, hogy össze van ragadva, szerintem a váladéktól is.
Már azért fordulok Hozzátok, hátha valakinek volt hasonló esete. Ti mit csináltatok?
Nem rossz orvosoknál voltam, Magyarország top 10 kórházából az egyikben is voltam, ahol a főorvos nézett meg.
Már alkalmazok alternatív gyógymódot is. Euphrasia homeopátiás golyókat szedek, illetve Schüssler sóból a 3-as és 10-est. Ezekre írta, hogy szem gyulladás.
Tehát, a szemem vörös (az erek mentén), a szemhéj pedig be van dagadva.
Köszönök előre is minden építőjellegű hozzászólást.
(Kamilla teával is borogattam, az semmit nem ért, most idtam kálcium tablettát, azt még nem tudom, ez használ-e)
Először is és mindenekelőtt amíg szemgyulladásod van,addig szerintem ne számítógépezz illetve ne nézz(hallgatni ettől még hallgathatod) a tv-t...
kérdezz meg egy herbáriában dolgozó szakembert, mit ajánl rá, mert szerintem itt - mivel nem látjuk a szemedet,és gondolom nem is akarod közszemlére kitenni, mert akkor be lehetne azonosítani a kilétedet,személyazonosságodat is- senki nem fog tudni neked látatlanban semmi biztosat mondani... még egy esetlegesen idetévedő szakember sem...
Nekem évek óta ragacsos, váladékos volt a szemem, mikor rájöttem, hogy a tejtermékeket kerülnöm kell, az csinál több panaszt is. Mióta nem fogyasztok semmilyen tejterméket, rendbe jött a szemem.
Tudom, neked csak kettő hete van, de a parlagfű mostanában kezdődik. Olvastam, hogy a tünetek csökkentése érdekében ilyenkor az ember kerülje a tejtermékeket.
Másrészt, bélproblémának is lehet a tünete a gyulladt szem.
Márpedig azok alapján amiket leírtál, nálad nagy valószínűséggel nem a szemedben kell keresni a gyulladás forrását, okát, hisz ha nem így lenne, akkor az orvosok által felírt cseppek valamelyike elmulasztotta volna.
Bízom benne, hogy sikerült segítenem:)
Valamennyi idő múlva vissza nézhetnél, hogy megírd, bevált-e a tanács.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!